Personlig web-app & fellesskap

Vi vet det er en utfordring å integrere meditasjon i hverdagen. Derfor har vi laget en personlig app, på norsk, som gir deg friheten som en vanlig app og i tillegg en unik muligheten til et felleskap med andre som har samme interesse som deg og personlig oppfølging om du skulle ønske det. For at du enkelt og effektivt skal lære deg nye teknikker for et bedre liv inneholder web appen ulike meditasjoner, dybde avspenninger, pusteteknikker og visdom. Vi har unike kurs og foredrag. Vi har medlemskap med 7 dagers gratis prøveperiode og en egen gratis prøver. Du kan velge mellom å betale for et år, pr med eller et kurs. Bli medlem, trykk her.

Meditasjon som medisin

Er du nybegynner eller øvet finner du ulike nivåer hos oss som passer. Her finner du også ulike kurs der du kan lære og fordype deg i ulike meditasjonsmetoder. Kort sagt noe for alle. Vi du vite mer om meditasjon som medisin? Trykk her

Trimed metoden

For å hjelpe deg med å integrere gode vaner har vi laget den unike TriMed meditasjonsmetoden. Her kan du enkelt kan komme igang med å implementere meditasjon i hverdagen din og med personlig oppfølging om du ønsker. Vi vil at du skal lykkes og gir deg et supertilbud på dette kurset i Trimedmetoden med over 75% rabatt til kun 990 kr (før 4500 kr). Dette er en 4 ukers introduksjons kurs for fred og hvile i hverdagen din. Du trenger kun å sette av ca 10 min i tre uker og avslutter med 20 min. Da har du fått en ny god vane med mindre stress gjennom avspenning, pust og meditasjon. Du kan starte når du vil. Meld deg på ved å vippes til 333 123 og send en mail til monica@stillestyrke.no. med navn og tlf. Gi  beskjed om du ønsker ukentlig personlig oppfølging. Du kan også melde deg på ved å trykke på knappen.

Avspenning

Avspenning gir deg fred, hvile og restitusjon. Det motvirker stress og alle negative virkninger det kan ha på helsen din. Det gir deg en mulighet til å være bevisst til stede som gir deg kraft og energi. Det er også en fin inngang til meditasjon. Ønsker du å oppleve gode avspenninger. Bli medlem i dag! Trykk her. 

Stille meditasjon i kirken 

Vi underviser i avspenning, meditasjon og bønn i kirken. Vi ønsker at flere skal få muligheten til å fordype seg i sin åndeligehet og at stillheten er veien inn. Dette er et lavterskel tilbud uansett livssyn. Alle mennesker er jo mennesker. Se mer info under “Stille i kirken” Ønsker du dette tilbudet i en kirke nær deg? Ta kontakt. stille@stillestyrke.no 

Terapeutisk lydmeditasjon

Musikk er den mest kraftfulle måten å uttrykke og kommunisere på uten begrensninger, uten hat hvor alle er like. Et universielt “språk” som snakker til sjelen. Lyd er vibrasjon og energi. Det kan gi oss glede, balansere oss, gi oss ny energi og gjøre oss friskere. Bare tenk på hvordan musikk påvirker deg. Disse terapeutiske krystall lydbollene gir en unik vibrasjon som gjør deg godt. Krystallene består av atomer i tre dimensjoner, benstrukturen i kroppen din består også av krystaller, det gjenkjennes . Ønsker du gratis prøve eller bli medlem, kan du trykke her. Er dere en gruppe og ønsker terapeutisk lydmeditasjon live, kan dere ta kontakt på mail

Bønn og affirmasjon

Bønn og affirmasjon er kraftfulle påvirkninger som kan hjelpe deg i ditt liv. Bønn er en kontakt mellom deg og Gud, eller mellom deg og universet om du tenker slik. Alle religioner praktiserer bønn, det samme gjør mange som arbeider med mennesker på en eller annen måte. Vi tar utgangspunkt i kristen tro og praksis med utblikk mot andre religioner og tradisjoner. Ønsker du å lære om bønn og affirmasjoner trykker du her

Søndagstanker

Vi har startet opp vårt unike tilbud “Søndagstanker”. Det er for deg som vil ha et bedre liv med mer åndelighet og visdom i livet ditt. Du finner tilbudet under medlemskap og gratis prøver. Tankene er hentet fra Bibelen og ulike tidløse visdomstradisjoner. Det kommer ulike temaer som berører deg i ditt liv. Dette gjør at du får nye tanker til å se på hvem du er og livet sammen med andre. Du får en mulighet til å vokse åndelig med ny visdom. Du må ikke være kristen eller ha en tro for å få utbytte av dette. Du er den du er med den tro du har. Pål, som holder dette, er prest og har lang erfaring innenfor Kristendom, men har også annen erfaring. Han har bodd i flere kloster og har lang erfaring med meditasjon og bønn. Han har en unik måte å se og formidle på. Bli inspirert.

Livskompasset, 10 visdomsperler 

En fordypning i livsvisdom. Vi har foredrag om ulike temaer, som vi kaller “livskompasset, 10 visdomsperler” som har betydning for deg og ditt liv. Denne fordypningen i livsvisdom gir deg kunnskap og hjelp til å ta gode valg. Dette gir styrke til hele deg, som er ånd, sjel og kropp. Her finner du mer om fordypning i livsvisdom.

Sjelesorg

Trenger du noen å snakke med? 

Kanskje du står litt fast? Vi lever alle i en verden med utfordringer og trenger noen å snakke med. Noen ganger er det godt å ha en utenfor sitt eget nettverk som kan lytte. Vi har et kristent ståsted, men er åpne og rause. Du kommer med ditt tema, din utfordring og ditt livssyn. Samtalene kan gjøres på prestekontoret eller det kan avtales tid for digital samtale på zoom. Samtalene er tilgjengelige normalt mellom kl. 0900-1600 i normal arbeidstid. Ønsker du å avtale tid, vennligst send e-post til meg. Bor du andre steder i landet kan andre prester hjelpe deg like gratis og uforpliktende. Du kan søke opp din lokale menighet her.

Spørsmål til presten?

Mange mennesker har spørsmål omkring åndelighet og tenker kanskje at prester er utilgjengelige eller har en annen hindring for å ta kontakt. Prester i Den norske kirke har taushetsplikt og har stor erfaring med å samtale med mennesker i alle mulige livssituasjoner. Vi vil gratis og uforpliktende gi deg mulighet til samtale rundt ting som du er opptatt av, lurer på eller syns er vanskelig. Samtalene kan gjøres på prestekontoret eller det kan avtales tid for digital samtale på zoom. Samtalene er tilgjengelige normalt mellom kl. 0900-1600 i normal arbeidstid. Ønsker du å avtale tid, vennligst send e-post til meg. Bor du andre steder i landet kan andre prester hjelpe deg like gratis og uforpliktende. Du kan søke opp din lokale menighet her.