Monica Green Wirkola
Monica Green WirkolaMeditasjonslærer, terapeut og diakonal medarbeider
Monica Green Wirkola lever sin livsoppgave, nemlig å gi hjelp, kunnskap og opplevelser til andre så de kan ha bedre helse og et godt liv. Hun er bla. utdannet meditasjons lærer, mediYoga terapeut og massasjeterapeut. Hun har 6 års utdannelse i meditasjon i Norge og meditasjonsutdanning innenfor flere former i forskjellige land.
Les mer…
Pål Wirkola
Pål WirkolaPrest og teolog
Jobber som prest og på Stillestyrke med søndagstanker, bønn, meditasjon, mindfulness, visdomsperler, sjelesorg og livemøter under “spør presten”.

Pål har en allsidig yrkesbakgrunn og er utdannet teolog fra det teologiske menighetfakultet i Oslo (MF). Han har praktisert sin tro innenfor flere kristne konfesjoner, bla. trosbevegelsen, den katolske kirke og som prest i Den norske kirke. Han har et økumenisk blikk på religionene og har sanket åndelig visdom gjennom 37 år. 10 visdomsperler er et produkt etter en 100 dagers studiereise innen bønn og meditasjon høsten 2018 og våren 2019. Alle religioner har noe godt å bidra med for å gjøre menneskelivet bedre. Han tilbyr også samtaler for dem som har behov for det med sin bakgrunn som prest og sjelesørger.

Vår målsetting

Stille Styrke har som mål å gi deg frihet, indre fred, mindre stress og et bedre liv med indre styrke og hvilepuls. Ved hjelp av fysiske og mentale øvelser som meditasjon, avspenning, pust og formidling av visdom, vil du få nøkler til å leve ditt beste liv. 

Vi gir deg mentale praktiske verktøy slik at du vil kunne få bedre helse og et mer harmonisk og fredfullt liv. Du møter oss personlig, via zoom, gjennom kurs, i kirken, på treningssenter og på telefon. 

I lys og kjærlighet, velkommen til oss!