Vår målsetting

Stille Styrke har som mål å gi deg indre fred, mindre stress og et bedre liv med indre styrke og hvilepuls. Ved hjelp av fysiske og mentale øvelser som meditasjon, avspenning, pust og formidling av visdom, vil du få et liv med indre styrke og hvilepuls.

Vi gir deg mentale praktiske verktøy slik at du vil kunne få bedre helse og et mer harmonisk og fredfullt liv. Du møter oss personlig via zoom eller telefon for personlig oppfølging, her på nettsiden eller via vår nye App.

I lys og kjærlighet, velkommen til oss!

Monica Green Wirkola
Monica Green WirkolaMeditasjonslærer og terapeut
Monica Green Wirkola er utdannet meditasjons lærer, MediYoga terapeut og massasjeterapeut. Har 6 års utdannelse i meditasjon i Norge. Meditasjonsutdanning innenfor flere former i forskjellige land. Senest 100 dager i Asia i 2018 hvor vi har bodd i kloster sammen med munker og nonner. Praktisert yoga og meditasjon over 30 år,

Er også utdannet sjelesørger fra VID. Hun har jobbet i over 30 år med massasje og ulike behandlingsteknikker, har undervist i trening i ulike former like lenge. Praksis gir henne bedre helse, frihet, mer glede og mindre stress for å bedre håndtere livets utfordringer. Bønn og meditasjon er en fantastisk helhetlig øvelse for både kropp og sinn! Hun lever sin livsoppgave, nemlig å gi hjelp, kunnskap og opplevelser til andre så de kan ha bedre helse og et godt liv.
Pål Wirkola
Pål WirkolaPrest og teolog
Jobber som prest og på Stillestyrke med søndagstanker, bønn, meditasjon, mindfulness, visdomsperler, sjelesorg og livemøter under “spør presten”.

Pål har en allsidig yrkesbakgrunn og er utdannet teolog fra det teologiske menighetfakultet i Oslo (MF). Han har praktisert sin tro innenfor flere kristne konfesjoner, bla. trosbevegelsen, den katolske kirke og som prest i Den norske kirke. Han har et økumenisk blikk på religionene og har sanket åndelig visdom gjennom 37 år. 10 visdomsperler er et produkt etter en 100 dagers studiereise innen bønn og meditasjon høsten 2018 og våren 2019. Alle religioner har noe godt å bidra med for å gjøre menneskelivet bedre. Han tilbyr også samtaler for dem som har behov for det med sin bakgrunn som prest og sjelesørger.