asd2023-01-30T20:08:36+01:00

Finn din

indre fredindre roindre styrke

rens ditt sinn og styrk din kropp

finn din

indre styrke

rens ditt sinn og styrk din kropp

register for our upcoming

classes & workshops

why yoga

benefits & outcomes

Hvorfor avspenning, meditasjon og bønn?

benefits & outcomes

let’s meet our

qualified instructors

Monica Green Wirkola

Monica Green Wirkola er utdannet yoga og meditasjons lærer, MediYoga instuktør/lærer og terapeut, massasjeterapeut. Praktisert yoga og meditasjon over 30 år, Har 6 års utdannelse i yoga og meditasjon, yoga for gravide, fra yogalærerskolen i Norge og Medisinsk Yoga- fra MediYoga Norge. Meditasjonsutdanning innenfor flere former i forskjellige land. Senest 100 dager i Asia i 2018. Er også utdannet sjelesørger fra VID. Hun har jobbet i over 30 år med massasje og ulike behandlingsteknikker, har undervist i trening i ulike former like lenge. Praksis gir henne bedre helse, frihet, mer glede og mindre stress for å bedre håndtere livets utfordringer. Bønn og meditasjon er en fantastisk helhetlig øvelse for både kropp og sinn! Hun lever sin livsoppgave, nemlig å gi hjelp, kunnskap og opplevelser til andre så de kan ha bedre helse og et godt liv.

Meditasjon, mindfulness, avspenning, massasje og sjelesorg

Telefon: 950 69 950

monica@stillestyrke.no

Pål Wirkola

Jobber som prest og på Stillestyrke med søndagstanker, bønn, meditasjon, mindfulness, visdomsperler, sjelesorg og livemøter under “spør presten”. Pål har en allsidig yrkesbakgrunn og er utdannet teolog fra det teologiske menighetfakultet i Oslo (MF). Han har praktisert sin tro innenfor flere kristne konfesjoner, bla. trosbevegelsen, den katolske kirke og som prest i Den norske kirke. Han har et økumenisk blikk på religionene og har sanket åndelig visdom gjennom 37 år. 10 visdomsperler er et produkt etter en 100 dagers studiereise innen bønn og meditasjon høsten 2018 og våren 2019. Alle religioner har noe godt å bidra med for å gjøre menneskelivet bedre. Han tilbyr også samtaler for dem som har behov for det med sin bakgrunn som prest og sjelesørger.

Telefon: 482 18 313

pal@stillestyrke.no

Siobhan Minka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuar adipiscing elit. Nulla non leo efficitur.

articles & stories

from the blog

Det skjedde…

Det skjedde… Slik begynner juleevangeliet som vi leser hver jul. Vi har hørt det mange ganger før og det kan[...]

Retreater i Norge og utenlands

Retreat i Norge og utlandet Retreatsteder i Norge Med Edin Løvås, med-grunnlegger av retrettbevegelsen i Norge, ble det satt fokus på behovet vi mennesker har[...]

Om Gud er din Far, hvem er din Mor?

«Ingen kan ha Gud som Far som ikke har Kirken til Mor» er det sagt i Kirkens historie. I dette[...]

hvorfor ikke booke en

time eller workshop

Gå til toppen