Meditasjon som medisin

Er du nybegynner eller øvet finner du ulike nivåer hos oss som passer. Her finner du også ulike kurs der du kan lære og fordype deg i ulike meditasjonsmetoder. Kort sagt noe for alle. Vi du vite mer om meditasjon som medisin? Trykk her

DINGS

Meditasjon som medisin

Er du nybegynner eller øvet finner du ulike nivåer hos oss som passer. Her finner du også ulike kurs der du kan lære og fordype deg i ulike meditasjonsmetoder. Kort sagt noe for alle. Vi du vite mer om meditasjon som medisin? Trykk her

Trimed metoden

For å hjelpe deg med å integrere gode vaner har vi laget den unike TriMed meditasjonsmetoden. Her kan du enkelt kan komme igang med å implementere meditasjon i hverdagen din og med personlig oppfølging om du ønsker. 

Avspenning

Avspenning gir deg fred, hvile og restitusjon. Det motvirker stress og alle negative virkninger det kan ha på helsen din. Det gir deg en mulighet til å være bevisst til stede som gir deg kraft og energi. Det er også en fin inngang til meditasjon. 

Stille meditasjon i kirken 

Vi underviser i avspenning, meditasjon og bønn i kirken. Vi ønsker at flere skal få muligheten til å fordype seg i sin åndeligehet og at stillheten er veien inn. Dette er et lavterskel tilbud uansett livssyn. Alle mennesker er jo mennesker. Se mer info under “Stille i kirken” Ønsker du dette tilbudet i en kirke nær deg? Ta kontakt. stille@stillestyrke.no 

Terapeutisk lydmeditasjon

Musikk er den mest kraftfulle måten å uttrykke og kommunisere på uten begrensninger, uten hat hvor alle er like. Et universielt “språk” som snakker til sjelen. Lyd er vibrasjon og energi. Det kan gi oss glede, balansere oss, gi oss ny energi og gjøre oss friskere. Bare tenk på hvordan musikk påvirker deg. Disse terapeutiske krystall lydbollene gir en unik vibrasjon som gjør deg godt. Krystallene består av atomer i tre dimensjoner, benstrukturen i kroppen din består også av krystaller, det gjenkjennes . 

Bønn og affirmasjon

Bønn og affirmasjon er kraftfulle påvirkninger som kan hjelpe deg i ditt liv. Bønn er en kontakt mellom deg og Gud, eller mellom deg og universet om du tenker slik. Alle religioner praktiserer bønn, det samme gjør mange som arbeider med mennesker på en eller annen måte. Vi tar utgangspunkt i kristen tro og praksis med utblikk mot andre religioner og tradisjoner. 

Livskompasset

10 visdomsperler 

En fordypning i livsvisdom. Vi har foredrag om ulike temaer, som vi kaller “livskompasset, 10 visdomsperler” som har betydning for deg og ditt liv. Denne fordypningen i livsvisdom gir deg kunnskap og hjelp til å ta gode valg. Dette gir styrke til hele deg, som er ånd, sjel og kropp. 

Sjelesorg

Trenger du noen å snakke med? 

Kanskje du står litt fast? Vi lever alle i en verden med utfordringer og trenger noen å snakke med. Noen ganger er det godt å ha en utenfor sitt eget nettverk som kan lytte. Vi har et kristent ståsted, men er åpne og rause. Du kommer med ditt tema, din utfordring og ditt livssyn. Samtalene kan gjøres på prestekontoret eller det kan avtales tid for digital samtale på zoom. Samtalene er tilgjengelige normalt mellom kl. 0900-1600 i normal arbeidstid. Ønsker du å avtale tid, vennligst send e-post til meg. Bor du andre steder i landet kan andre prester hjelpe deg like gratis og uforpliktende. Du kan søke opp din lokale menighet her.